Parādi man šito!
- dzhejs
- Moderators
- Ieraksti: 92
- Braucu ar: pieesastotajiem rondeliem
Parādi man šito!
Vienkārša spēle aktivitātei un atkarībā no lietotāju atsaucības - arī jautrībai.
Noteikumi:
1. iepriekšējais bildes ielicējs nosauc lietu/darbību ko vēlas redzēt.
2. tas kas fotografē bildi, pievieno savu lietotājvārdu (uz lapiņas vai jebkādā citā redzamā veidā) un skaidri salasāmu datumu. Lai varam pārliecināties ka bilde ir autentiska, nevis nosperta no interneta.
Kas jāievēro:
Vārds un datums ir bildēts (nevis pievienots ar fotoveikalu vai kādu citu programmu).
Bez rupjībām.
Kad izvēlamies nākošo darbību/lietu kas jāfočē lūdzu esam reāli. Protams, jo interesantāks uzdevums, jo interesantāks rezultāts. Bet nereālas lietas jautāt būs muļķīgi - tad spēle vienkārši apstāsies.
Lūdzu! Pirms postējam, pārliecinamies ka kāds jau nav to izdarijis pirmais - lai neveidotos 10 vienādas atbildes!
Noteikumi:
1. iepriekšējais bildes ielicējs nosauc lietu/darbību ko vēlas redzēt.
2. tas kas fotografē bildi, pievieno savu lietotājvārdu (uz lapiņas vai jebkādā citā redzamā veidā) un skaidri salasāmu datumu. Lai varam pārliecināties ka bilde ir autentiska, nevis nosperta no interneta.
Kas jāievēro:
Vārds un datums ir bildēts (nevis pievienots ar fotoveikalu vai kādu citu programmu).
Bez rupjībām.
Kad izvēlamies nākošo darbību/lietu kas jāfočē lūdzu esam reāli. Protams, jo interesantāks uzdevums, jo interesantāks rezultāts. Bet nereālas lietas jautāt būs muļķīgi - tad spēle vienkārši apstāsies.
Lūdzu! Pirms postējam, pārliecinamies ka kāds jau nav to izdarijis pirmais - lai neveidotos 10 vienādas atbildes!
Neskrūvē savu E36 tumsā. Nopērc LED!

- dzhejs
- Moderators
Re: Parādi man šito!
Sākšu ar pašu galveno.
Vēlos redzēt "krāsotas olas"
Vēlos redzēt "krāsotas olas"

Gribu redzēt desmaizi
- dzhejs
- Moderators
kungi, neaizmirstiet pielikt savu lietotājvārdu. Savādāk bildes intenetā var atrast jebkurš.